Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η ΕΛ.ΑΣ έκρινε ανεπιθύμητους Κασιδιάρη - Παναγιώταρο

Ανεπιθύμητους κατέστησε με τη στάση της τους Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, αντιπροσωπία της Ελληνικής Αστυνομίας, όταν σε επιμνημόσυνη δέηση που έγινε για τους δύο αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους στου Ρέντη το 2011, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο παρουσία των δύο βουλετών στο ιδιωτικό μνημόσυνο προκάλεσε την ενόχληση των συναδέλφων των αστυνομικών, οι οποίοι αποχώρησαν από την εκδήλωση. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι δύο βουλευτές κλήθηκαν από το κλιμάκιο της αστυνομίας να αποχωρήσουν από το χώρο, κάτι που έγινε μετά από λίγα λεπτά.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε το Σάββατο το απόγευμα από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο θύματα, Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, και Γιώργος Σκυλογιάννης, 22 ετών, έπεσαν νεκρά από πυρά ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, σε ενέδρα που τους έστησαν στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011. Οι δράστες είχαν σταματήσει το αυτοκίνητο σε σκοτεινό σημείο και όταν πλησίασαν οι μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ βγήκαν από το όχημα και με καλάσνικοφ και ένα πιστόλι άρχισαν να πυροβολούν. Είχε προηγηθεί καταδίωξη ύστερα από ληστεία σε περίπτερο, στο Μενίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...