Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πώς θα διαμορφωθούν οι μισθοί και τα επιδόματα των ενστόλων μετά την απόφαση του ΣτΕ

Κέρδη και ζημιές μετρούν οι ένστολοι, μετά τα νέα δεδομένα που φέρνει η απόφαση του ΣτΕ για επαναφορά των αποδοχών τους στο παλαιό καθεστώς πριν τις περικοπές που είχαν τεθεί σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2012.


Οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν συνολικά 268.500 εν ενεργεία και απόστρατους, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας οι αποδοχές θα δουν τις αποδοχές τους να επηρεάζονται. 


Συνολικά οι αυξήσεις θα είναι από 8 ως και 464 ευρώ το μήνα ανάλογα με το βαθμό και τα έτη υπηρεσίας, ενώ τα επιδόματά τους θα αυξηθούν από 3 ως και 178 ευρώ το μήνα. Όσο ήταν δηλαδή οι περικοπές που υπέστησαν.

Σύμφωνα με τα Τα Νέα αυξήσεις από 2,3% έως και 12% στις μηνιαίες μεικτές αποδοχές τους αναμένεται να δουν οι αστυνομικοί καθώς στα επίπεδα αυτά κινήθηκαν στην περίπτωση τους οι μισθολογικές μειώσεις.

Για παράδειγμα ένας άγαμος ανθυπαστυνόμος με 12 έτη υπηρεσίας είχε απώλειες 136,04 ευρώ τον μήνα με το ισχύον καθεστώς, καθώς οι μηνιαίες μεικτές αποδοχές του με πενθήμερα και 48 ώρες νυχτερινά περιορίστηκαν από 1.794,64 ευρώ στα 1.658,6 ευρώ.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...