Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπείες των σωματείων των εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) από όλη την Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υπογράμμισαν ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία παραγωγής όλων των οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών, επισημαίνοντας τη σημασία τους στην άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ από την πλευρά του τόνισε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μοναδική αμυντική βιομηχανία της χώρας, σημειώνοντας ότι πρέπει να στηριχθεί οικονομικά και διοικητικά, αλλά και να επαναδραστηριοποιηθούν οι παραγωγικές διαδικασίες.

Πρόσθεσε ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα είναι μια εταιρία εθνικού σκοπού και συμφέροντος, συνδεδεμένη με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας και βρίσκει απόλυτο έρεισμα στο άρθρο 346 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, με συνέπεια να είναι δεκτικά κρατικής ενίσχυσης.

Ο Φ. Κουβέλης επικαλέστηκε επίσης τις σημαντικές παραγωγικές και εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, προκειμένου να τονίσει την ανάγκη στήριξης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. «Κάθε καθυστέρηση στην αντιμετώπιση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων τροφοδοτεί τα προβλήματά τους», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...