Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Νικολόπουλος: Είναι εγκληματικό ο Υπουργός να μειώνει την δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ!!!

Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε ο Αχαιός Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος με θέμα “Περικοπές και μείωση της δυναμικότητας της ομάδας ΔΙΑΣ κατά 40%,” εκλήθη στο ΖΟUGLA GR, από το δημοσιογράφο Πέτρο Κουτσουλο στη εκπομπή “Πέτρα σκανδάλου”, μαζί με τον εκπρόσωπο των Αστυνομικών υπαλλήλων να δώσει απαντήσεις και πληροφορίες σχετικές.

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων στις απαντήσεις που έδωσε επεσήμανε: «Είναι αναμφισβήτητο γεγονός και όλοι το έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι ο δημόσιος τομέας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και χρειάζεται περιορισμός της σπατάλης και εξάλειψη της κακοδιαχείρισης.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπολειτουργούν βασικά τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα με σημαντικό έργο όπως αυτό της ΔΙΑΣ.

Η εγκληματικότητα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και η ομάδα ΔΙΑΣ, όπως όλοι αναγνωρίζουμε. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι έχει συμβάλει όσο λίγες υπηρεσίες ουσιαστικά στην πάταξη της και παράλληλα ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Η αποδυνάμωσή της λοιπόν, μόνον αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Στο βωμό της μνημονιακής πολιτικής δεν θα επιτρέψουμε στην Κυβέρνηση να θυσιάσει και την διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης της κοινωνίας.

Η έξαρση των ληστειών και η εγκληματικότητα είναι καθημερινό φαινόμενο. Ως εκ τούτου είναι εγκληματικό ο Υπουργός να μειώνει την δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ!!!

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος επίσης είπε: «Οι πολίτες έχουν παραδοθεί στο έλεος τους από την συνεχόμενη αδιαφορία του Παπουτσή και από την έλλειψη αστυνόμευσης ενώ η πολιτική ηγεσία αντί να ενισχύσει την αστυνομία μειώνει και την ομάδα ΔΙΑΣ. Πώς μπορεί να εξασφαλιστεί έτσι η έννομη τάξη και η ασφάλεια των πολιτών;» αναρωτήθηκε μαζί με τους ακροατές, ο προσκεκλημένος Βουλευτής του μεσημβρινού MAGAZINO της ΖOUGLA GR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...