Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Εργαστήριο Ναρκωτικών "ξήλωσαν" στη Ρόδο

Εργαστήρι νόθευσης και τυποποίησης ναρκωτικών ουσιών, και συγκεκριμένα ηρωίνης, είχαν στήσει στο χωριό Πυλώνα της Ρόδου δύο Αλβανοί, ηλικίας 22 και 23 ετών, την οποία διοχέτευαν σε τοξικομανείς του νησιού, με τη βοήθεια δύο ημεδαπών. Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά ένα κιλό ηρωίνη και 8 κιλά χασίς.


Η επιχείρηση στήθηκε από το προσωπικό της Δίωξης, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους, και πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα χθες το μεσημέρι και με απόλυτη επιτυχία, αφού τελικά συνελήφθησαν και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι, ενώ για πρώτη φορά ίσως, εντοπίστηκε και το εργαστήριο όπου γίνονταν η διαδικασία νόθευσης των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος Αλβανός φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, τουλάχιστον ως προς το βαθμό που του καταλογίζεται, όπως επίσης και οι δύο ημεδαποί, οι οποίοι και δηλώνουν χρήστες ναρκωτικών ουσιών που απλώς «εξυπηρετούσαν» για τη δόση τους. Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται να κινείται και ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος διαμένει στο νησί τα τελευταία πέντε χρόνια. Η γνωριμία του με τον συμπατριώτη του έγινε περίπου πριν από δύο μήνες και μάλιστα θέλοντας να τον εξυπηρετήσει καθώς έψαχνε για σπίτι στην Πυλώνα, μεσολάβησε και του βρήκε εκείνος το χώρο όπου τελικά μετατράπηκε σε εργαστήριο νοθείας ηρωίνης. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τις «δραστηριότητες» του συμπατριώτη του εντός του εργαστηρίου, ενώ φαίνεται να αποδέχεται ότι είχε συναντήσεις για «δουλειά» και με τον 26χρονο.

Σε κάθε περίπτωση, αναλυτικά εξηγήσεις για την υπόθεση αναμένεται να δώσουν και οι τέσσερις συλληφθέντες ενώπιον της ανακρίτριας, όπου θα βρεθούν μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους.
enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...