Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αχαϊα: Βρέθηκε νεκρός ο γιος πρώην υφυπουργού!


Θρίλερ με τον θάνατο γιου γνωστού πολιτικού! Ο 25χρονος, που βρέθηκε νεκρός μέσα σ’ ένα ρέμα, αγνοούνταν από την 1η Ιουνίου. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τώρα όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Το άψυχο σώμα του φοιτητή Πέτρου-Μάριου Θωμά (που ήταν γιος του Αχαιού πολιτικού, πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Θωμά) εντόπισε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, εντελώς τυχαία, ένας Πακιστανός.

Εντρομος είδε να κείτεται νεκρός ένας άνδρας, ο οποίος ήταν πεσμένος μπρούμυτα και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Ο αλλοδαπός ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια Αιγίου που έσπευσε στο σημείο, στην περιοχή της Ροδοδάφνης, κοντά στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Πατρών.

Εκεί μετέβη και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα, που είπε στην «Espresso»: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε, προς το παρόν, είναι ότι ο νεαρός ήταν νεκρός τουλάχιστον δέκα ημέρες. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσουμε τα ακριβή αίτια θανάτου».

Δίπλα από το πτώμα του νεαρού βρέθηκαν άδεια κουτιά φαρμάκων, ενώ μέσα στον σάκο που είχε μαζί του υπήρχαν πολλά γεμάτα κουτιά με φάρμακα. Δύναμη της Πυροσβεστικής ανέλαβε να ανασύρει και να μεταφέρει το πτώμα στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Το δύσκολο έργο αναγνώρισης του πτώματος ανέλαβε, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, ο πατέρας του, ο οποίος συντετριμμένος δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.

Οπως έγινε γνωστό, τα ίχνη του 25χρονου φοιτητή της Νομικής και γιου γνωστού πολιτικού προσώπου της Αχαΐας είχαν χαθεί από την 1η Ιουνίου. Μάλιστα οι γονείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, αφού ο γιος τους δεν απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις που του έκαναν στο κινητό του, ούτε είχε ειδοποιήσει κάποιο γνωστό ή φίλο του για το πού είχε πάει.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια, που διατηρεί εξοχικό στην παραθαλάσσια περιοχή της Ακολης και ζει μόνιμα στην Αθήνα, αναφέρει ότι ο 25χρονος αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιακό πρόβλημα. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Αλλωστε, έχει ήδη διαταχθεί ιστολογική και τοξικολογική εξέταση, τα αποτελέσματα των οποίων θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Η κηδεία του φοιτητή έγινε σήμερα Τρίτη, το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου Αττικής, ενώ η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία όλης της Αχαΐας.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...