Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Κινηματογραφική καταδίωξη και συλλήψεις στην εθνική οδό

Ήταν κλεμμένο και μετέφερε μετανάστες

Το μαύρο jeep Honda, που είχε κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα  δεν σταμάτησε σε σήμα της τροχαίας στην εθνική οδό στο 320 χλμ. στο νομό Μαγνησίας.

Οι αστυνομικοί όμως, που πρόλαβαν και είδαν τον αριθμό, διαπίστωσαν ότι το μαύρο Honda με τα φιμέ τζάμια ήταν κλεμμένο.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και οι άνδρες των Α' και Β΄Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων το περίμεναν λίγο έξω από τη Λαμία.

Όταν το εντόπισαν στο 212 χλμ., στο ύψος του πρατηρίου "Μακεδονία", ο οδηγός και πάλι δεν σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε μια κινηματογραφική καταδίωξη. Το κλεμμένο αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα συνέχισε προς Αθήνα με τα περιπολικά της τροχαίας να ακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στην καταδίωξη συμμετείχαν 5 περιπολικά της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και 1 μηχανή με 2 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όταν έφτασαν στα διόδια της Αγίας Τριάδας, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ένα από τα περιπολικά που ακολουθούσε το μαύρο jeep χτύπησε σε μπάρα των διοδίων και έσπασε το φάρο και το παρμπρίζ του, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και όταν ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου πήγε να βγει εκτός εθνικής προς τη διασταύρωση του Μώλου, περιπολικό της τροχαίας με ελιγμούς τον εμπόδισε κλείνοντάς του το δρόμο, και τελικά το jeep έπεσε στο πίσω μέρος του περιπολικού και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει μέσα στα χωράφια τρέχοντας, αλλά συνελήφθη από αστυνομικό που τον καταδίωξε.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν 8 άτομα, πιθανότατα Αφγανοί, μαζί με τον οδηγό που ήταν Σύριος.

Οι συλληφθέντες και το όχημα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας και την υπόθεση θα ερευνήσει περαιτέρω η Ασφάλεια Λαμίας.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...