Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Καταδίκασε η Διοίκηση της Μονάδας στην Σάμο τη φιλοχουντική προπαγάνδα νεαρού ανθυπολοχαγού

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση της διοίκησης στο 649 Τάγμα ( 649 ΤΕΚ) μετά τις καταγγελίες  για τη φιλοχουντική προπαγάνδα νεαρού ανθυπολοχαγού στο ΠΟΘΑ Σάμου.

Στην αναφορά Τάγματος, όπως ανακοίνωσε  το "ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ", καταδίκασε την προπαγάνδα που ασκήθηκε και στάθηκε καταδικαστικά απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση εντός της μονάδας. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός,κατα την Επιτροπή, ότι κάλεσε τους υφιστάμενους του να προχωρούν άμεσα σε καταγγελία των αυθαιρεσίων και να υποβάλλουν τα παράπονα τους άμεσα στον ίδιο και να αποφεύγουν τη δημοσιοποίηση τους. Επί του τελευταίου η Επιτροπή επισηαμαίνει πάντως ότι  το θέμα, αν και ήταν γνωστό σε όλους, ήρθε στο προσκήνιο και υποχρεώθηκαν να λάβουν μέτρα μόνο όταν υπήρξε συγκεκριμένη καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και δημοσιοποίηθηκε από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και εν συνεχεία είδε το φως της δημοσιότητας..
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακίνηση από την Επιτροπή παλιότερου δημοσιεύματος της τοπικής εφημερίδας  «ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ» που είχα αποκαλύψει από την προεκλογική περίοδο << ανοικτή και συστηματική δράση Χρυσαυγιτών αξιωματικών και υπαξιωματικών>> να κάνουν  δημόσια παρέμβαση υπέρ της Χ.Α. χωρίς να γίνει τότε κάποιος έλεγχος από την στρατιωτική διοίκηση Σάμου. Επ αυτού έγραψε η εφημερίδα της Σάμου:

«Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε σε εμάς το χθεσινό δημοσίευμα (...) σχετικά με την δράση ενός ανθυπολοχαγού στη Σάμο που εξυμνεί την χούντα και περνά τις θέσεις τις χρυσής αυγής κάνοντας προπαγάνδα με το έτσι θέλω βέβαια και χωρίς να έχει την ενόχληση ανωτέρων του!
Είναι η 3η φορά σε διάστημα 9-10 μηνών που βλέπουμε να υπάρχουν τέτοια κρούσματα και η εφημερίδα μας είχε χτυπήσει το καμπανάκι αλλά δυστυχώς τα άτομα έχουν αποθρασυνθεί τελείως!

Η πρώτη φορά ήταν την περίοδο των εκλογών όπου είχε γίνει αναφορά στηΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ ότι αξιωματικός του στρατού με περίσσιο θράσσος έφτασε στο σημείο να μοιράζει ανοιχτά στους δρόμους του Κοκκαρίου προεκλογικά φυλλάδια του ναζιστικού κόμματος ενώ την 2η φορά με ακόμη μεγαλύτερο θράσσος είχαμε εντοπίσει με τα ίδια μας τα μάτια έναν 5ετή να μοιράζει την χρυσαυγίτικη εφημερίδα μαζί με ομοεθνείς του σε καταστήματα τωνΜυτιληνιών και της Σάμου και μάλιστα να βιντεοσκοπεί από απόσταση τα κατορθωματά τους!!!

Δυστυχώς οι παραλήπτες αυτών των αναφορών στην 79 ΑΔΤΕ δεν κατάφεραν να τους μαζέψουν και αν δεν κάνουν κάτι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα»!

 pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...