Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τον εκτέλεσαν μέσα στην καφετέρια..

Στο χώρο της νύχτας στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τη δολοφονία 43χρονου που έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο Παλαιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αναζητούν δύο άτομα που πραγματοποίησαν τη μαφιόζικη επίθεση.

Οι δράστες σταμάτησαν με μία μοτοσικλέτα έξω από καφετέρια στην οδό Αχιλλέως 65 όπου καθόταν ο 43χρονος και ο συνεπιβάτης του μπήκε μέσα στο κατάστημα όπου τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι. Ο παθών διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε στην οδό Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο η μοτοσικλέτα, που όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα και σε απόσταση 10 μέτρων από αυτή ένα πιστόλι μέσα σε κάδο απορριμμάτων και ένα καλάσνικοφ κάτω από ΙΧ αυτοκίνητο. Τα όπλα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στην εγκληματολογική υπηρεσία, ενώ για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης, έγινε ένα ακόμα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών μέσα σε καφετέρια στην Λεωφόρο Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι. Κατά τη συμπλοκή ένας από τους εμπλεκόμενους πυροβόλησε με πιστόλι με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πόδι Αλβανό υπήκοο, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...