Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Οικονόμου-ΔΗΜΑΡ: Οι Συμβάσεις Αντισταθμιστικών θα συμβάλουν στην ανάπτυξη


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής  Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, συναντήθηκε στη Βουλή με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους Τάσο Ροζολή και Θάνο Καλαφάτη:

Στην συζήτηση τέθηκαν οι προβληματισμοί του Συνδέσμου για το μέλλον της  Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο αυτό. Κατατέθηκε μάλιστα και υπόμνημα αναφορικά με τις συμβάσεις αντισταθμιστικών ωφελημάτων και προτάσεις για την υλοποίησή τους ώστε να εισρεύσουν χρήματα από τις ξένες εταιρίες στις ελληνικές και κατά συνέπεια στην ελληνική οικονομία .

Ο Βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι  γνωρίζοντας πολύ καλά τα ζητήματα που έχουν προκύψει τόσο με τις  ενεργές συμβάσεις Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων όσο και κυρίως με αυτές που έχουν λήξει θα παρέμβει άμεσα στην Βουλή προκειμένου να εξευρεθεί λύση και διέξοδος σε ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι αδιανόητο την στιγμή που ψάχνουμε ακόμα και το τελευταίο ευρώ να μην πιέζουμε για να υλοποιηθούν υπογεγραμμένες συμβάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν εκατομμύρια ευρώ στην χώρα μας, να συντηρήσουν και να δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Οι Συμβάσεις Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων όχι απλώς αποτελούν (ή θα μπορούσαν να αποτελέσουν) ένα μεγάλο ισοδύναμο μέτρο, αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό «γρανάζι» στην προσπάθεια επιστροφής σε μια αναπτυξιακή τροχιά».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...