Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Καμία περικοπή σε ένστολους το 2014» διαβεβαίωσε από τη Λάρισα ο Αβραμόπουλος

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της SEEBRIG, στο Στρατόπεδο «Σχοινά» στον Τύρναβο.


Ο υπουργός συνοδεύονταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά καθώς και εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών των χωρών που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Υπουργών Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEDM).

Στη συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος μετέβη στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους.

Στο περιθώριο των επαφών που είχε με ένστολους και αποστράτους, ο υπουργός επανέλαβε την πρωθυπουργική δέσμευση πως δε θα υπάρξει κανενός είδους περικοπή στον στρατιωτικό κλάδο το νέο έτος.



Από πλευράς αποστράτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λάρισας Απόστολος Παπαπαρίσης επέδωσε ψήφισμα στο κυβερνητικό στέλεχος εστιάζοντας μεταξύ άλλων σε τρία ζητήματα:

Στις διπλές περικοπές που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί, εν ενεργεία και μη.

Στην αλλαγή χρήσης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας ώστε να μπορούν να τυγχάνουν περίθαλψης και μέλη των στρατιωτικών οικογενειών που τώρα δεν είναι δυνατό (π.χ. άγαμοι άνω των 25 ετών).

Στην ενίσχυση του στρατοπέδου 303 ΠΕΒ στη Λάρισα, προκειμένου να ωφεληθεί οικονομικά του κράτους με την παραγωγή του.

Newsroom onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...