Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τον έσφαξαν, τον εκοψαν 28 κομμάτια και τον πέταξαν στα σκουπίδια στην Καλλιθέα !

Συνελήφθησαν οι δράστες της δολοφονίας 40χρονου αλλοδαπού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο σε 28 κομμάτια, σε κάδο απορριμάτων στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, δύο Παλαιστινίους, έναν Αλγερινό και ένας υπήκοο Ιράκ. Από την έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών, κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές του 35χρονου Αλγερινού με το θύμα, καθώς ο δολοφονηθείς είχε αναλάβει εργολαβία ηλεκτρολογικών εργασιών σε οικοδομή, την οποία ήθελε να αναλάβει ο Αλγερινός δράστης.

Ο Αλγερινός προκειμένου να εκδικηθεί το θύμα και να πάρει αυτός τη δουλειά στην οικοδομή, έπεισε τον έναν από τους Παλαιστινίους, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα να κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του.

Η συνάντηση έγινε το πρωί της 11ης Μαϊου στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου, στην οδό Σκρά 82 στην Καλλιθέα, όπου και τον δολοφόνησαν.

Στη συνέχεια για να εξαφανίσουν το πτώμα, το τεμάχισαν στην μπανιέρα του διαμερίσματος, το συσκεύασαν και το μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Τρείς δράστες συνελήφθησαν και ένας εξ αυτών ομολόγησε την πράξη του με κάθε λεπτομέρεια ενώ ο τέταρτος (υπήκοος Ιράκ) διέφυγε στο εξωτερικό αμέσως μετά την δολοφονία.

Το πτώμα του 40χρονου Αιγυπτίου βρέθηκε την 11η Μαϊου τεμαχισμένο σε 28 κομμάτια στην οδό Σαπφούς 44 στην Καλλιθέα, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία στην οποία ζούμε σήμερα,η αιτία εμφάνισης τέτοιων φαινομένων είναι πολυδιάστατη και δεν αρκεί ένα σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο περιστατικό αλλά ούτε ένας χρόνος για να αναλύσουμε ποια είναι η αιτία,καθώς τα προβλήματα της κοινωνίας έχουν μετατρέψει τους ανθρώπους σε κάτι χειρότερο από ζώα είναι φυσικό και επόμενο να παρουσιάζονται τέτοια δυσάρεστα γεγονότα.Το χειρότερο είναι ότι ευθυνόμαστε εμείς οι άνθρωποι για αυτή την κατάληξη και αν δεν κάνουμε προσπάθειες να την αλλάξουμε τότε μας περιμένουν πολύ χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...