Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ν. Νικολόπουλος: Αποκατάσταση της λογικής και του χρέους της Πολιτείας, το εκλογικό επίδομα στα Σώματα Ασφαλείας

«Επιτέλους, οι αρμόδιοι υπουργοί κατάλαβαν το αυτονόητο, αν και όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε…» σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, αναφορικά με την τροπολογία με την οποία εγκρίνεται η χορήγηση ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και αν χρειάστηκε να επιμείνουμε και να πιέσουμε αφόρητα, αποκαθίσταται η λογική και η δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι μόνοι που εξαιρούνταν από τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την εκλογική αποζημίωση, θα λάβουν εκλογικό επίδομα και φυσικά, η ΝΔ ψήφισε θετικά, αφού η ίδια πρότεινε και επέμεινε στην κατάθεση της τροπολογίας, γνωρίζοντας, αφενός την υπερεργασία των αστυνομικών για την υποβοήθηση και την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, όσο και την προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας γενικότερα, στην διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και των εκλογών» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας:

Πέραν όλων των άλλων αντικειμενικών λόγων που επέβαλλαν να αρθεί η κατάφωρη αδικία με την εκλογική αποζημίωση εις βάρος των ένστολων, ας μην ξεχνάμε και κάτι ακόμα: Η Πολιτεία που πολλά έχει κόψει σε μισθούς, επιδόματα, κλπ τα τελευταία χρόνια από τους ένστολους και που τους έχει αφήσει χωρίς εξοπλισμό και μέσα, οφείλει, έστω και με αυτό τον μικρό και συμβολικό τρόπο να τους πει ένα “ευχαριστώ”, αναγνωρίζοντας πως αποτελούν πυλώνες μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας. Γιατί, για εμάς στη ΝΔ, η δημόσια ασφάλεια δεν έχει δεξιό ή αριστερό χρώμα. Έχει μόνο το χρώμα της Ελλάδας και της δημοκρατίας!»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...